Zdrowe włoskie paluszki chlebowe lub ciasto do pizzy
Przepis zdrowe włoskie paluszki chlebowe lub Pizza Crust jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. Ta skorupa ma 247 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, drożdże, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Easy Pizza-Crust Breadsticks, Zdrowa Pizza z kalafiorową skórką, oraz Włoskie Masło Ziołowe Pizza Crust.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.