Zdrowe Migdałowe Crunch Granola

Healthy Almond Crunch Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 232 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 84 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju kokosowego, mielonego cynamonu, płatków owsianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj zdrowa granola kokosowo-migdałowa, Zdrowe batoniki do żucia bez pieczenia z migdałami i żurawiną, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia z wysokimi bokami-Lubię układać je silikonową matą do pieczenia, aby uzyskać bardziej równomierne gotowanie i łatwiejsze usuwanie.
Umieść blachę do pieczenia w zimnym piekarniku i włącz ją do 350ºF. Grzać migdały przez 9-11 minut, sprawdzając raz lub dwa razy, aby wymieszać.
Wyjmij migdały z piekarnika, ale pozostaw piekarnik włączony.
Połączyć prażone migdały z owsa, kokos, i cynamon w dużej misce.
Miód ubić z olejem i skropić mieszanką migdałowo-owsianą, podrzucając do równomiernego pokrycia.
Rozłóż granolę na blasze do pieczenia i piec przez 20 do 30 minut, dając mu wymieszać w połowie drogi.
Wyjmij granolę z piekarnika, poluzuj ją z patelni łopatką i pozostaw do ostygnięcia.