Zdrowe i pyszne: Sałatka pszenna z awokado, rodzynkami i migdałami
Zdrowe i pyszne: Sałatka z pszenicy Bulgur z awokado, rodzynkami i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ścinane migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zdrowe i pyszne: pieczony Bulgur pszenny ze słodkimi ziemniakami i migdałami, Pszenica Bulgur pachnąca cytryną z prażonymi migdałami, oraz Zdrowe I Pyszne: Sałatka Z Kurczaka Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować pszenicę bulgur zgodnie z zaleceniami. Po zakończeniu rozłóż na chłodnej powierzchni i pozwól jej osiągnąć temperaturę pokojową.
W małej misce połącz rodzynki z wystarczającą ilością gorącej wody, aby je przykryć.
W średniej misce, z cytryny. Do tego dodaj 1 łyżkę soku z cytryny, oliwę z oliwek, kolendrę, kminek, paprykę i 1/4 łyżeczki soli.
W dużej misce, połączyć pszenicę bulgur, dressing, rodzynki, awokado, szalotki, i migdały. Wymieszać, aby połączyć. Sól i pieprz do smaku. (Nie pomijaj tej części.)