Zdrowe i pyszne: pieczeń wieprzowa en Cocotte z jabłkami i szalotką

Zdrowe i pyszne: pieczeń wieprzowa en Cocotte z jabłkami i szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 39g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś center cut schab pieczony, cukier, zioła prowansalskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z jabłkami i szalotką, Zdrowe i pyszne: curry wieprzowe z jabłkami, oraz Pieczony kurczak z jabłkami, tymiankiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej do 121°.
W małej misce, wymieszać Herbes de Provence, sól, i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przetrzyj całą pieczeń.
W holenderskim piecu rozgrzać olej na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pieczeń i brązowy ze wszystkich stron, 7 do 10 protokół.
Wyjąć pieczeń i umieścić na talerzu.
Obniżyć ciepło do średniego i dodać szalotki do holenderskiego pieca. Sauté 3 minuty.
Dodać jabłka i cukier. Sauté 5 do 7 minut.
Kill palnika ciepła i dodać pieczeń z powrotem do patelni, wraz z wszelkich soków szopy. Przykryj garnek warstwą folii i umieść pokrywę na niej. Gotować od 30 do 50 minut w nagrzanym piekarniku lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 ° F do 63°.
Wyjąć pieczeń z holenderskiego pieca.
Umieść na desce do krojenia, namiocie z folią i pozostaw na 20 minut. W międzyczasie dodaj trochę soli i pieprzu do mieszanki jabłek, wymieszaj i przykryj, aby się ogrzać.
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z łyżkami szalotki i jabłek.