Zdrowe i pyszne: Frittata z pieczarkami, boczkiem i parmezanem
Zdrowe i pyszne: Frittata z pieczarkami, boczkiem i parmezanem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pieprz, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zdrowe i pyszne Frittata z porów, jarmużu i grzybów, Zdrowe I Pyszne: Pieczarki Nadziewane Małż, oraz Zdrowe i smaczne: czarny groszek w stylu południowym z boczkiem.
Instrukcje
W średnim patelni odpornej na piekarnik, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć na talerz ręcznikiem papierowym, aby osuszyć.
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię.
Saute aż cebula jest miękka i wilgoć z grzybów jest najczęściej odparowywana, 10-12 minut. Obniżyć temperaturę do średnio-niskiej lub niskiej i równomiernie rozprowadzić warzywa na patelni.
W średniej misce ubij razem jajka, białka oraz sól i pieprz do smaku.
Wlać równomiernie na grzyby i cebulę.
Posypać parmezanem równomiernie mieszanką jajeczną. Gotować, aż Góra po prostu zaczyna się ustawić, 5 do 10 minut.
Boczek pokruszyć i równomiernie posypać mieszanką jajeczną. Broil aż do góry jest w pełni ustawiony, 2 do 4 protokół.
Ostrożnie wyjąć i szybko pokroić na cztery równe kawałki.