Zdrowe Czekoladowe Babeczki Matowe

Zdrowe Czekoladowe Babeczki Matowe
Zdrowe czekoladowe matowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, wanilię, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Pudding Frosted Cupcakes, Babeczki czekoladowo-maślane matowe, oraz Frosted Chocolate Malt Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z wyjątkiem białek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; pokonać na średniej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać białka; ubić na średniej prędkości 1 minutę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec 28 do 32 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty i topy po prostu zaczynają brązowieć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W średniej misce wymieszaj cukier puder, kakao, 2 łyżki masła, 2 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę mleka mikserem elektrycznym na małej prędkości. Stopniowo beat w tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn