Zdrowe Czekoladowe Babeczki Matowe
Zdrowe czekoladowe matowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, wanilię, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Pudding Frosted Cupcakes, Babeczki czekoladowo-maślane matowe, oraz Frosted Chocolate Malt Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z wyjątkiem białek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; pokonać na średniej prędkości 1 minutę.
Dodać białka; ubić na średniej prędkości 1 minutę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 28 do 32 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty i topy po prostu zaczynają brązowieć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce wymieszaj cukier puder, kakao, 2 łyżki masła, 2 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę mleka mikserem elektrycznym na małej prędkości. Stopniowo beat w tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania.
Rozłóż lukier na babeczkach.