Zdrowe Batony Malinowe
Zdrowe batony malinowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka orzechów włoskich, białko jaja, malina owoców spread, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowe Nadziewane Maliny Francuskie Tosty Piec, Batoniki Malinowe, oraz Malinowe batoniki mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 8-calowa kwadratowa patelnia z folią. W dużej misce, wymieszać mąki, cukier, masło i białko jaja z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly.
Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki okruchów do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę okruchów mocno na dnie patelni.
Rozłóż owoce do 1/2 cala krawędzi.
Posypać 1/2 szklanki mieszanki okruchów na wierzchu; posypać orzechami włoskimi.
Piec 40 do 45 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.