Zdrowa Sałatka Taco

Zdrowa Sałatka Taco
Przepis Zdrowa Sałatka Taco jest gotowa w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody, chili w proszku, dodatkowa mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Zdrowa Sałatka Taco, Zdrowa Sałatka Z Indyka-Makaron, oraz Zdrowa Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszaj wodę, chili w proszku, kminek i zmieloną czerwoną paprykę; zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej. Gotować około 5 minut lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Sałatę podzielić na 6 talerzy sałatkowych; każdy z nich wymieszać z mięsem i pozostałymi składnikami z wyjątkiem frytek. Ułóż frytki wokół sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn