Zdekonstruowana Sałatka Z Homara
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, zdekonstruowana Sałatka z homara może być niesamowita bezmleczny i pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 5,0 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 48g tłuszczu i w sumie 1104 kalorii. 69 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, skórkę z cytryny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 93%, co jest spektakularne. Zdekonstruowana Sałatka Z Homara, Zdekonstruowana Sałatka Guacamole, oraz Zdekonstruowana Sałatka Falafel są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wlej pokruszony lód na półmisek do serwowania i umieść małą miskę i szklankę na środku półmiska. Ułóż połówki homara na lodzie.
Wlej majonez cytrynowy do małej miski i włóż paluszki selera do szklanki. Ułóż kromki chleba wokół zewnętrznej krawędzi półmiska i podawaj.
Majonez, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kapary włożyć do średniej miski i wymieszać.
Dodaj koperek, sól i pieprz i ponownie wymieszaj.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay]()
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.