Zbierz Danie Z Ryżu
Harvest rice Dish może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 305 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż, sól i pieprz, żurawinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Zbierz Ryż, Zbieraj Dziki Ryż, oraz Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały na nieczystej blasze do pieczenia. Grzać w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 do 8 minut.
Wymieszać bulion, brązowy ryż i dziki ryż w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut, aż ryż będzie miękki i bulion zostanie wchłonięty.
Na średniej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i brązowy cukier.
Podsmażyć, aż masło zostanie wchłonięte, a cebula będzie półprzezroczysta i miękka. Zmniejszyć ogień i gotować cebulę przez kolejne 20 minut, aż zostaną karmelizowane.
Żurawinę i grzyby wymieszać na patelni. Przykryć i gotować 10 minut lub aż jagody zaczną puchnąć. Zamieszaj migdały i skórkę pomarańczową, a następnie złóż mieszaninę do ugotowanego ryżu. Sól i pieprz do smaku.