Zapomniane Jambalaya
Przepis zapomniany Jambalayan jest gotowy w około 4 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 11. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, rosół z kurczaka, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapomniane Ciasteczka, Zapomniane ciasteczka, oraz Zapomniane Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-qt. powolna kuchenka, połączyć pomidory, bulion i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj seler, zieloną paprykę, cebulę, czosnek i przyprawy. Wymieszać z kurczakiem i kiełbasą.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-6 godzin lub aż kurczak nie będzie już różowy. Wymieszaj krewetki. Przykryć i gotować 15-30 minut dłużej lub aż krewetki skręcić różowy.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.