Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą i polentą

Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą i polentą
Kiełbasa i Polenta śniadanie zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos pieprzowy, jajka, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą, Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodaj kiełbasę; smażyć 3 minuty lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
4
Dodaj cebulę, tymianek i czosnek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
5
Zdjąć z ognia.
6
Mleko zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać polentę i sól; dusić 7 minut, często mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodać sery; mieszać, aż sery się stopią.
9
Umieścić mieszaninę polenta w dużej misce; odstawić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sosem pieprzowym i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać mieszankę kiełbasy; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
11
Rozprowadzić mieszaninę polenty na 2-litrowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia bezpieczne dla brojlerów pokryte sprayem do gotowania. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć powierzchnię folią; przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
12
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Odkryj danie.
14
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub tylko do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Rozgrzej brojlery do wysokiej; Usuń naczynie, gdy brojlery się nagrzewają. Broil 2 minuty lub do góry jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
16
Odstawić 5 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn