Zapiekanka Śniadaniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki śniadaniowej. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka procent mleka, bagietka, cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Śniadanie na kolację Zapiekanka: łatwa zapiekanka hashbrown, oraz Zapiekanka Śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać indyka i szalotki i gotować, mieszając, aby rozbić wszelkie duże kawałki, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Ubić jajka, białka, mleko i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce do połączenia.
Dodaj gotowaną kiełbasę, szpinak, sery i chleb i wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Spryskaj 3-ćwiartkowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Masę jajeczną równomiernie rozprowadzić w naczyniu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub najlepiej przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec zapiekankę, odkryte, aż zestaw i lekko rumiane na górze, o 30 protokół.
Wskazówka: zamrozić zapiekaną zapiekankę na okres do 2 tygodni. Przykryć folią i podgrzać w temperaturze 350 stopni F do nagrzania, 35 do 45 minut.