Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki ze szpinakiem. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 132 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mieloną gałkę muszkatołową, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z dorsza i śmietany ze szpinakiem, Zapiekanka Ze Szpinakiem Śmietankowym, oraz Zapiekanka Ze Szpinakiem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia. Na średniej patelni, ciepły olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i nadal gotować, mieszając, aż będzie miękki i pachnący, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
4
W dużej misce połącz szpinak, mieszankę cebuli, śmietanę, ser śmietankowy, mleko, Gruyre, gałkę muszkatołową, sól i pieprz, aż dokładnie wymieszasz. Wymieszać z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)