Zapiekanka Z Łatwej Kapusty

Zapiekanka Z Łatwej Kapusty
Łatwa zapiekanka z kapusty może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 80 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, kapusta, włoski-przyprawione bułki tartej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Łatwej Kapusty-Smakuje Jak Bułeczki Z Kapustą, Łatwa Warstwowa Zapiekanka Z Kapusty, oraz Łatwy Powolny Kuchenka Kapusta Rolada Zapiekanka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj kapustę, ser Cheddar, cebulę, krem z zupy selerowej i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z SeleraZupa Krem Z Selera
Ser CheddarSer Cheddar
KapustaKapusta
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mieszanina będzie sucha.
4
Przełożyć do dużego naczynia do pieczenia, równomiernie rozprowadzając warzywa; posypać bułką tartą. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pieczone w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut i zdjąć folię. Kontynuuj pieczenie, aż bąbelkowo i lekko rumiane, o 15 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn