Zapiekanka Z Zielonym Chili
Przepis Zielony Chili zapiekanka jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 58 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 289 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, papryka chile, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Ryżowa Z Zielonym Chili, Zapiekanka wieprzowo-Zielona Chili, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Green Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 8x12 cali.
Wyłożyć dno naczynia z zielonymi chiles.
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy. W średniej misce ubij razem mleko i jajka. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać masę jajeczną na chiles i ser.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut lub do momentu napełnienia.
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.