Zapiekanka Z Zielonej Fasolki Z Sera Pleśniowego
Zapiekanka z zieloną fasolką z sera pleśniowego może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sherry, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z zieloną fasolką i serem pleśniowym, Migdały z zielonej fasoli z czosnkiem i serem pleśniowym, oraz Garlicky pieczona Sałatka z zielonej fasoli z orzechami laskowymi i serem pleśniowym.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni.
Dodać cebulę i powoli gotować, aż karmelizować, o 20-30 protokół.
Dodaj masło i pozwól mu się rozpuścić.
Dodać grzyby i podsmażyć, aż grzyby zaczną karmelizować, o 10-15 protokół.
Dodać czosnek, tymianek, sól i pieprz i saute aż pachnące, o minutę.
Dodaj sherry i opłucz patelnię.
Dodaj fasolkę szparagową i saute aż jasnozielony i po prostu zaczyna się włączyć przetargu, ale nadal chrupiące, o 5 protokół.
Masło rozpuścić na małej patelni z sosem.
Dodać mąkę i wymieszać, aż lekko zarumienią się na złoty kolor.1
Dodać mleko i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.1
Dodać ser pleśniowy i gotować na wolnym ogniu, aż się rozpuści.1
Dodać fasolkę szparagową i grzyby i wrzucić do herbu.1
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 8x8 cali.1
Top z Panko bułki tartej i francuskiej smażonej cebuli.1
Piec w rozgrzanym piekarniku 204°, aż boki będą bulgotać, a góra będzie złotobrązowa, około 5-10 minut.