Zapiekanka z warzyw korzeniowych ze śmietaną i Fontiną
Root Vegetable Gratinata ze śmietaną i Fontina może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 269 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, marchewkę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry krem z zupy z warzyw korzeniowych, Fontina-Zupa Krabowa Warzywna, oraz Grillowane warzywa i Pizza Fontina.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ułożyć na dużej patelni.
Skropić oliwą z oliwek, dodać sól morską i pieprz, i wrzucić do herbu. Pieczone warzywa 1 godzina 10 minut lub do miękkości.
Przenieś warzywa do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Wymieszaj śmietanę, fontinę i 1/2 łyżki natki pietruszki; posyp wierzch parmezanem, bułką tartą i pozostałą 1/2 łyżką pietruszki.
Piec 10 minut więcej lub do bąbelków.