Zapiekanka z tuńczykiem mojej mamy z chipsami ziemniaczanymi i jajkami
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Zapiekanka z tuńczykiem mojej mamy z chipsami ziemniaczanymi i jajkami może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka jajka na twardo, woda, świeżo makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa zapiekanka z Tunanem i brokułami z chipsami bajgla, Zapiekanka z kurczaka z pieczonymi chipsami ziemniaczanymi, oraz RÖSTI: zapiekanka ziemniaczana z szynką i jajkami.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.