Zapiekanka z tuńczykiem babci Smith

Zapiekanka z tuńczykiem babci Smith
Zapiekanka z tuńczykiem babci Smith może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 776 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jest idealny do Jesień. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, groszek, makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sarasota ... -- To sałatka z makaronem babci z tuńczykiem--, Babuni Francuskie sałatki z tuńczykiem, oraz Sałatka makaronowa babci Grace z tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn