Zapiekanka z tuńczyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fettuccine makaron, tunan w wodzie, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Nowa Zapiekanka Z Tuńczykiem.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać seler i gotować, mieszając, aż tylko miękkie, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
7
Dodać grzyby i gotować, mieszając, aż grzyby uwolnią wodę, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Dodaj mąkę na raz i natychmiast i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż mąka zostanie całkowicie włączona do mieszanki warzywnej, aż nie będzie grudek mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Dodać mleko i bulion, mieszać do połączenia i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do energicznego dusić i gotować, mieszając, aż ciecz ma Thicke ned i zmniejszona o około 1/2 szklanki, 7 do 8 protokół.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.