Zapiekanka z oliwek makaronowych wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka margaryny, krem karton, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Zapiekanka Do Makaronu, Makaron Au Gratin, oraz Zapiekanka z ziemniaków i makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Odcedzić i odstawić.
3
Saute zielony pieprz, seler, i cebula w gorącej oliwie z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Połącz warzywa, makaron, majonez i następne 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Warzywa
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Przenieść do nasmarowanej 1 1/2-ćwiartki naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Połączyć bułkę tartą i margarynę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Margaryna
8
Posypać bułką tartą i papryką na zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Papryka
9
Piec dodatkowe 10 minut lub do całkowitego ogrzania.