Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka

Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem z indyka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przynieś duży garnek wody do kotładla makaronu jajecznego. Kiedy się zagotuje, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Rozgrzej dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni i boczek lub boczek z indyka. Renderuj tłuszcz boczku przez 2 do 3 minut, aż boczek zacznie brązowieć na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj mięso i brąz, kruszenie go drewnianą łyżką. Przesunąć mięso na 1 stronę patelni i dodać grzyby i cebulę na przeciwną stronę. Grzyby i cebulę ugotować 3-5 minut, następnie połączyć mięso z warzywami i obficie doprawić solą i pieprzem, następnie posypać mielonym tymiankiem lub przyprawą do drobiu. Gotować kolejne 5 minut, a następnie dodać wino. Odżelazić patelnię, podnosząc kapiele i kawałki patelni. Wymieszać w magazynie i doprowadzić do bańki, następnie wymieszać śmietanę i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Tymianek MielonyTymianek Mielony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj gałkę muszkatołową do sosu i wymieszaj. Smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Połączyć makaron z indykiem i sosem. Nasmarować naczynie zapiekanki odrobiną zmiękczonego masła zagnieżdżonego w kawałku papierowego ręcznika, a następnie przenieść mieszaninę z makaronem indyczym do naczynia. Top zapiekanka z Gruyere następnie bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
GruyereGruyere
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Umieść zapiekankę 8 do 10 cali od brojlerów i brązowy 2 do 3 minut, aż ser topi się i okruchy są brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Wyjąć z piekarnika i udekorować zapiekankę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn