Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka

Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem z indyka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przynieś duży garnek wody do kotładla makaronu jajecznego. Kiedy się zagotuje, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Rozgrzej dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni i boczek lub boczek z indyka. Renderuj tłuszcz boczku przez 2 do 3 minut, aż boczek zacznie brązowieć na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj mięso i brąz, kruszenie go drewnianą łyżką. Przesunąć mięso na 1 stronę patelni i dodać grzyby i cebulę na przeciwną stronę. Grzyby i cebulę ugotować 3-5 minut, następnie połączyć mięso z warzywami i obficie doprawić solą i pieprzem, następnie posypać mielonym tymiankiem lub przyprawą do drobiu. Gotować kolejne 5 minut, a następnie dodać wino. Odżelazić patelnię, podnosząc kapiele i kawałki patelni. Wymieszać w magazynie i doprowadzić do bańki, następnie wymieszać śmietanę i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Tymianek MielonyTymianek Mielony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj gałkę muszkatołową do sosu i wymieszaj. Smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Połączyć makaron z indykiem i sosem. Nasmarować naczynie zapiekanki odrobiną zmiękczonego masła zagnieżdżonego w kawałku papierowego ręcznika, a następnie przenieść mieszaninę z makaronem indyczym do naczynia. Top zapiekanka z Gruyere następnie bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
GruyereGruyere
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
Umieść zapiekankę 8 do 10 cali od brojlerów i brązowy 2 do 3 minut, aż ser topi się i okruchy są brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Wyjąć z piekarnika i udekorować zapiekankę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn