Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem z indyka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przynieś duży garnek wody do kotładla makaronu jajecznego. Kiedy się zagotuje, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Rozgrzej dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni i boczek lub boczek z indyka. Renderuj tłuszcz boczku przez 2 do 3 minut, aż boczek zacznie brązowieć na brzegach.
Dodaj mięso i brąz, kruszenie go drewnianą łyżką. Przesunąć mięso na 1 stronę patelni i dodać grzyby i cebulę na przeciwną stronę. Grzyby i cebulę ugotować 3-5 minut, następnie połączyć mięso z warzywami i obficie doprawić solą i pieprzem, następnie posypać mielonym tymiankiem lub przyprawą do drobiu. Gotować kolejne 5 minut, a następnie dodać wino. Odżelazić patelnię, podnosząc kapiele i kawałki patelni. Wymieszać w magazynie i doprowadzić do bańki, następnie wymieszać śmietanę i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj gałkę muszkatołową do sosu i wymieszaj. Smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Połączyć makaron z indykiem i sosem. Nasmarować naczynie zapiekanki odrobiną zmiękczonego masła zagnieżdżonego w kawałku papierowego ręcznika, a następnie przenieść mieszaninę z makaronem indyczym do naczynia. Top zapiekanka z Gruyere następnie bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Gruyere
Przepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Umieść zapiekankę 8 do 10 cali od brojlerów i brązowy 2 do 3 minut, aż ser topi się i okruchy są brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Wyjąć z piekarnika i udekorować zapiekankę natką pietruszki.