Zapiekanka Z Makaronem Chow Mein
Zapiekanka z makaronem Chow Mein zajmuje około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 35g tłuszczu i w sumie 635 kalorii. Za $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 269 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka wody, cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Z Makaronem Chow Mein, Chow Mein Noodle Cookie, oraz Chow Mein Noodle Hotdish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż mieloną wołowinę przez 5 minut.
Dodaj cebulę i seler i smaż jeszcze przez 5 minut.
W osobnej średniej misce wymieszaj migdały, ryż, zupę, wodę i sos sojowy.
Dobrze wymieszaj i dodaj do mieszanki wołowej.
Umieść to w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Na wierzch z makaronem chow mein.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje najlepsze typy dla Azji. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese jest zawsze najbardziej błyskotliwym winem w Grunhaus, ponieważ winnice czerwone gleby łupkowe sprawiają, że bardziej bujny, nieco niższy kwas riesling niż jego większy brat Abstberg. Spatlese sweet z wybuchowymi aromatami i smakami czerwonych pysznych jabłek, żółtych brzoskwiń, truskawek/rabarbaru i słonych minerałów. Pełne dla Rieslinga, podawaj z pieczoną szynką z Wirginii, pikantnym curry z jagnięciny lub po prostu tradycyjnym sznyclem Jaeger.