Zapiekanka z kopru włoskiego
Jeśli u pacjenta występuje około 30 minut do spędzenia w kuchni, zapiekanka z kopru włoskiego może być wybitnym bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 296 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis z BBC Good Food wymaga parmezanu, gałki muszkatołowej, ząbka czosnku i podwójnej śmietany. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, oraz Zapiekanka Z Kopru Włoskiego.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 200C / wentylator 180C / Gaz 6 i umieścić patelnię z osoloną wodą do wrzenia. Przyciąć wierzchołki kopru włoskiego, a następnie pokroić w kliny. Gotować przez 5-6 minut, a następnie dobrze odcedzić. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, doprawić i posypać gałką muszkatołową. Czosnek wymieszać ze śmietaną i zalać koprem. Na wierzch polać parmezanem, następnie piec 20 minut na złoty kolor.