Zapiekanka Z Kapustą I Ryżem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zapiekanka z kapustą i ryżem może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z kapusty i ryżu, Zapiekanka Kapustowo-Ryżowa Beztłuszczowa, oraz Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kapustę i cebulę; smażyć 1 minutę.
Dodać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez sól); doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż i porzeczki; łyżka do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali. Przykryć i piec w 350 przez 50 minut lub aż ryż będzie miękki.