Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem

Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z indykiem i dzikim ryżem. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczny brązowy ryż, bułkę tartą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem, Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 3-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce, wymieszać indyka, warzywa, gotowany dziki ryż, niegotowany brązowy ryż, sól i tymianek. Wymieszać z rozgrzanym bulionem i sosem Alfredo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Sos AlfredoSos Alfredo
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać do zapiekanki. W małej misce, wymieszać bułkę tartą, orzechy włoskie i masło; posypać mieszaniną indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec odkryte około 45 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn