Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z indykiem i dzikim ryżem. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczny brązowy ryż, bułkę tartą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem, Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 3-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać indyka, warzywa, gotowany dziki ryż, niegotowany brązowy ryż, sól i tymianek. Wymieszać z rozgrzanym bulionem i sosem Alfredo.
Wlać do zapiekanki. W małej misce, wymieszać bułkę tartą, orzechy włoskie i masło; posypać mieszaniną indyka.
Piec odkryte około 45 minut lub do gorąca.