Zapiekanka z indyka z ziemniaczaną skórką biszkoptową
Zapiekanka z indyka z ziemniaczaną skorupą biszkoptową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 166 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka liofilizowanego szczypiorku, mleko, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Zapiekanka z indyka z ziemniaczaną skórką biszkoptową, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Zapiekanka Z Indyka Z Maślaną Skórką Biszkoptową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać indyka, mrożone warzywa, cebulę i sos do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Trzymaj ciepło.
W średniej misce wymieszać suche ziemniaki i gorącą wodę; odstawić do wchłonięcia wody. Wymieszaj pozostałe składniki skórki, aż ciasto uformuje się.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; delikatnie wałkować w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Wklep w prostokąt 11x7 cali. Zagnieść ciasto na trzy części.
Wlać mieszaninę z indyka do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 11x7 cali (2-quart). Ostrożnie rozłóż ciasto na mieszaninę z indykiem.
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.