Zapiekanka z dyni z chrupiącą polewą orzechową

Zapiekanka z dyni z chrupiącą polewą orzechową
Zapiekanka z dyni z chrupiącą polewą orzechową to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest idealny do Jesień. 86 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, pół na pół, mąka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Letnie ciasto" dyniowe " z chrupiącą polewą orzechową (Wegańskie), Succotash-Zapiekanka Cheddar z chrupiącym boczkiem, oraz Zdrowa zapiekanka ze słodkich ziemniaków z chrupiącą polewą owsianą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dynię pokrojoną bokiem upiec na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku, aż miąższ będzie miękki, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć squash z piekarnika i ostudzić, a następnie czerpać miąższ do miski do miksowania lub miski robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie przygotować polewę, mieszając 2 1/2 łyżki masła w misce z brązowym cukrem i mąką, aż będzie krucha. Wymieszać z orzechami pekan. Odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niższa temperatura piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia 11x7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Beat lub proces squash aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Dodać jajka, biały cukier, pół na pół, wanilia, sól, i 2 1/2 łyżki masła; proces, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Posypać brązową mieszaninę cukru polewa nad squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
9
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż polewa będzie lekko brązowa, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn