Zapiekanka z dyni, jajkiem i serem

Squash, jajko, i zapiekanka ser może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 346 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, jajka, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Zapiekanka z dyni, jajkiem i serem, oraz Zapiekanka Z Dyni Z Dwoma Serami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować dyni i cebuli do miękkości, o 10 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Podczas gotowania squash, wymieszać jajka, mleko, 1 szklanka sera Cheddar, cukier, mąka, sól, i czarny pieprz w dużej misce. Wymieszać mieszaninę squasha i roztopione masło; włączyć do naczynia zapiekanki 2-quart. Top z pozostałych 2 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka jest ustawiona, a polewa serowa jest chrupiąca i zaczyna brązowieć, 35 do 45 minut. Odstawić na 15 minut przed podaniem.