Zapiekanka z chipsami ziemniaczanymi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 8. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, fasolę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Z Chipsami Ziemniaczanymi, Zapiekanka Z Kapusty Ziemniaczanej, oraz Zapiekanka Do Squasha Z Chrupiącą Polewą Z Chipsów Ziemniaczanych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokruszyć mieloną wołowinę na dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Spuścić tłuszcz. Wymieszać fasolkę szparagową i kukurydzę i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Kukurydza
4
Wymieszać w puszkach zupy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
5
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Wierzch z rozdrobnionym serem i pokruszonymi chipsami ziemniaczanymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Chipsy Ziemniaczane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec około 15 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i zapiekane będą frytki. Jeśli lubisz chrupiące chipsy, możesz posypać je na wierzchu po rozpuszczeniu sera i piec przez kolejne 5 minut.