Zapiekanka z Chili z chlebem kukurydzianym

Zapiekanka z Chili z chlebem kukurydzianym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 426 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz N chunky salsa, ser cheddar, fasolkę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Zapiekanka Cornbread-Chili, Zapiekanka z Chili i chleba kukurydzianego, oraz Zapiekanka z Chili z chlebem kukurydzianym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. W 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane;odcedzić. Wymieszaj salsę, fasolę, pomidory, kukurydzę, chili w proszku i kminek. Gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Tymczasem zrobić chleb kukurydziany zgodnie z zaleceniami na torebce, za pomocą mleka. Łyżka ciasto kukurydziane wokół zewnętrznej krawędzi ungreased 12x8-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. Łyżka gorącej mieszanki wołowiny do środka. (Zapiekanka będzie pełna.)
Posypać serem; piec 4 do 5 minut dłużej lub aż ser topi się i chleb kukurydziany jest głęboki złoty brąz.
Tuż przed podaniem posypać zieloną cebulą.