Zapiekanka z boczku, wędzonego cheddaru i jajek

Zapiekanka z boczku, wędzonego cheddaru i jajek
Slow-Cooker boczek, wędzony Cheddar i zapiekanka jajko może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 27g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.3 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, pół na pół, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z boczku, wędzonego cheddaru i jajek, Slow Cooker wędzona kiełbasa i ser cheddar Dip, oraz Slow Cooker Cheddar Jalapeno CORN Casserole.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. na dużym blasze, rozłożyć kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 20 do 30 minut lub do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Boki linii 4-do 5-quart powolnej kuchenki z folią, która została złożona na trzecie; spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
W 10-calowej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu, Tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
W dużej misce ubić jajka, pół na pół i płatki pieprzu trzepaczką. 3/4 szklanki sera; odstawić. Wymieszać pozostały ser, boczek, paprykę i 2 łyżki natki pietruszki. Złożyć w kostkach chleba; wymieszać do herbu. Mieszankę łyżką do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kostki ChlebaKostki Chleba
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
BoczekBoczek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przykryć; gotować na niskim ogniu ustawienie 4 do 5 godzin lub na wysokim ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż temperatura osiągnie 71° w centrum i mieszaniny jaj jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Posypać serem i pozostałe 2 łyżki natki pietruszki na wierzchu. Przykryć; gotować około 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
9
Wyjąć folię przed podaniem, poluzowując krawędzie nożem stołowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn