Zapiekanka Wołowa Burgund
Wołowina burgundzka zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.62 za porcję. Mieszanka wina burgundzkiego, pieczeń wołowa, mieszanka ziół i zupy cytrynowej oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Zapiekanka Wołowa Burgund, Moja Wołowina Burgund, oraz Burgundzka Wołowina.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce połączyć wołowinę, suchą mieszankę zupy, bulion, cebula i zupa.
Wymieszać wszystko razem i wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 4 godziny.
Dodać grzyby i wino i piec przez kolejne 10 minut.
Dodać ugotowany makaron jajeczny i wymieszać.
Podawać ze świeżym chlebem i zieloną sałatką, w razie potrzeby.