Zapiekanka Taco Wolnoopalająca

Zapiekanka Taco Wolnoopalająca
Powolna Zapiekanka Taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, skondensowany krem z zupy cebulowej, starą mieszankę przypraw el Taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tamale zapiekanka w Slow Cooker-75 dni lata Slow Cooker s, Slow-Cooker Taco Soup, oraz Wolnowar Taco Joes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać wołowinę, pomidory, zupę, mieszankę przypraw (suchą) i wodę w 3 1/2 - do 5-quart powolnej kuchence. Delikatnie wymieszać w paski tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
PomidorPomidor
WodaWoda
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
4
Posypać serem zapiekankę; przykryć i odstawić około 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Posypać cebulą; podawać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn