Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą
Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 949 kalorii, 57g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, grzyby crimini, mięso z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą, Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana, oraz Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu: w blenderze lub robocie kuchennym połączyć paprykę z wywarem, czosnkiem, cebulą, kolendrą i odrobiną soli i pieprzu, a następnie puree. W rondlu na średnim ogniu roztopić masło, następnie ubić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać mleko i śmietanę i trochę podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4
Dodać puree poblano i dusić zagęścić i gotować sos, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozgrzać EVOO na dużej patelni na średnim ogniu; dodać masło i stopić w oleju. Pieczarki brązowe, około 10 minut. Następnie dodać kukurydzę i szalotki, i gotować lekko brązowy kukurydzę i zmiękczyć szalotki, o 5 protokół więcej.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać indyka, bulion i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
3
Char tortille nad otwartym płomieniem na palniku gazowym, lub w suchej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pół indyka, pieczarki i kukurydzę układamy w naczyniu zapiekanym, a pół sosem, serem i warstwą 3 tortilli. Tortille Top z pozostałym indykiem, pieczarkami i kukurydzą, tortille, sosem i serem. Ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead, lub piec do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane