Meksykańska zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 324 kalorie, 23G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser cheddar, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Zapiekanka Meksykańska, oraz Zapiekanka Meksykańska.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Brązowy mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać chili w proszku, fasolę, pomidory i zupę; dobrze wymieszać i dokładnie podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Pomidor
Fasola
Zupa
4
Line a 13x9 calowe danie z tortillami. Następnie utwórz warstwę z mieszaniną mięsa. Zrób kolejny rząd tortilli, a następnie zakończ resztą mieszanki mięsa. Wierzch z tartym serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.