Zapiekanka marchewkowa kenulii to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 230 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, marchew, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Marchwi, Zapiekanka Z Marchwi, oraz Zapiekanka Z Marchwi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
W misce, wymieszać marchew, ser śmietankowy, ser Cheddar, masło, 1/2 szklanki francuskiej smażonej cebuli, i sól czosnkowa. Miarka do naczynia zapiekanki 2 quart. Top z pozostałą francuską smażoną cebulą i suszoną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula Smażona
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Pietruszka Suszona
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Słonina Wieprzowa
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i lekko rumiane.