Zapiekanka Kukurydziana I
CORN Casserole i might be just the side dish you are looking for. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, kukurydza z kernela, makaron z muszelkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kukurydza Au Gratin - ta domowa zapiekanka to pyszny sposób na podanie kukurydzy, Zapiekanka Kukurydziana, oraz Zapiekanka Kukurydziana I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim naczyniu do pieczenia wymieszaj całą kukurydzę z jądra, kukurydzę w stylu śmietany, niegotowany makaron, masło i ser topiony.
Piec pod przykryciem przez 30 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywę, wymieszać, i nadal pieczenia 30 protokół, lub do makaronu jest miękka, ale firma.