Zapiekanka Kukurydziana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj zapiekanki kukurydzianej. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, serek śmietankowy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekanka Kukurydziana, Zapiekanka Kukurydziana, oraz Zapiekanka Kukurydziana.
Instrukcje
Umieść połowę kukurydzy w wysmarowanym tłuszczem 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia. Na wierzch z plastrami jalapeno i pozostałą kukurydzą. W małym rondlu rozpuść masło.
Ubij mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania.
Dodaj serek śmietankowy, aż się rozpuści.
Piec bez przykrycia w 350° przez 35-40 minut lub do lekkiego zrumienienia.