Zapiekanka Kiełbasowo-Ziemniaczana

Zapiekanka Kiełbasowo-Ziemniaczana
Zapiekanka z kiełbasą i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 424 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, kminek, koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Ziemniaczana Z Kiełbasą, Zapiekanka Kiełbasowo-Ziemniaczana, oraz Zapiekanka Z Kiełbasą Ziemniaczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Używając dwóch długich arkuszy folii aluminiowej na siebie, złóż jedną długą krawędź i Otwórz, aby utworzyć duży arkusz folii. Wyłóż patelnię 13x9 z folią, umożliwiającą powieszenie krawędzi Na Zewnątrz patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ułóż pokrojone ziemniaki, lekko nakładając się na dno patelni. Pieprz do smaku. Wierzch z połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Kiełbasę przeciąć na pół w poprzek i wzdłuż i umieścić, odciąć bok w dół na górze. Wierzch z pozostałym serem, koprem, kminkiem i mlekiem. Szczelnie uszczelnić krawędzie folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni) przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn