Zapiekanka Jajeczna
Zapiekanka z jajek może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 853 kalorie, 50g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, mieloną kiełbasę śniadaniową, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu.
Odcedzić tłuszcz i odstawić do ostygnięcia.
Wlać jajka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali.
W oddzielnej dużej misce, połączyć kiełbasę, chleb i 12 uncji sera.
Dobrze wymieszać i wlać do mieszaniny jaj. Top z pozostałych 4 uncji sera i przykryć folią.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut, odkrywać i piec, aż zapiekanka będzie złoty kolor i bąbelki.