Nigdy nie można mieć zbyt wiele chińskich przepisów, więc dać łatwy Chow Mein Zapiekanka spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 503 kalorie, 29g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 86 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, zwykły ryż, mieszankę pieprzu czosnkowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Easy Chow Mein, Zapiekanka Z Indyka Chow Mein, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Chow Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni nonstick, crumble wołowiny; posypać pieprzem czosnkowym. Gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W ungreased 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, wymieszać wołowinę, ryż, bulion, 1/4 szklanki sosu teriyaki i wodę. Wymieszać z warzywami. Naczynie do pieczenia przykryć folią.