Zapiekanka Amisza
Need a dairy free main course? Zapiekanka amisza może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skondensowanego kremu z rosołu, papryka, skondensowana zupa pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Śniadaniowa Amiszów, Zapiekanka Śniadaniowa Amiszów, oraz Zapiekanka Z Kapusty Amiszowej I Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron jajeczny i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Odcedzić i powrócić do patelni.
Wymieszać w śmietanie z rosołu, aż makaron są powlekane.
Pokruszyć mieloną wołowinę na dużą patelnię na średnim ogniu.
Odcedzić tłuszcz i wymieszać z zupą pomidorową, brązowym cukrem, pieprzem i solą.
Rozłóż połowę wołowiny na dnie natłuszczonego naczynia zapiekanki 2 1/2 quart. Ułóż 5 plastrów sera na wołowinie. Na wierzchu połowę makaronu, następnie powtórz warstwy zakończone serem na wierzchu.
Piec 35 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser się rumiany i sos jest bąbelkowy.