Zapiekane warzywa z czerwoną cebulą i octem
Zapiekane warzywa z czerwoną cebulą i octem to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, sól i pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Karczochy zapiekane z octem Sherry i tymiankiem.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i cebulę. Podsmaż cebulę i nasiona gorczycy, 2 minuty.
Dodać zieleninę i wrzucić szczypcami w oleju. Sear zieleni 2 do 3 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i przyprawić solą i pieprzem.