Zapiekane Rigatoni z kiełbasą i pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 919 kalorii. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, dodatkowy parmezan, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekane Rigatoni z pieczarkami i Prosciutto, Zapiekane Rigatoni Z Kiełbasą, oraz Zapiekane Rigatoni & Kiełbasa.
Instrukcje
1
Grzyby borowiki opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
2
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 4 filiżanki gorącej wody, przykryć, i odstawić do zmięknie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Porcini.
5
Podgrzać 2 łyżki oleju w każdym z 2 ciężkich dużych garnków na średnim ogniu. Cebulę podzielić między garnki; smażyć do miękkości, o 10 protokół. Kiełbasę podzielić między garnki. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, aż nie będzie już różowy, rozpadając się na małe kawałki z tyłu widelca, o 12 protokół. Pieczarki i posiekany rozmaryn podzielić między garnki i mieszać, aż grzyby zaczną mięknąć, około 8 minut. Porcini, Wino i liście laurowe podzielić między garnki i gotować, aż prawie cała ciecz odparuje, często mieszając, około 6 minut. Podzielić płyn do namaczania porcini między garnki, pozostawiając osad. Bulion wołowy podzielić między garnki. Gotować, aż sos będzie syropowy, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut. Podzielić pół na pół między garnkami; gotować, aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut. (Sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić, następnie przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki Białe
Pół Na Pół
Liście Laurowe
Bulion Wołowy
Grzyby
Rozmaryn
Kiełbasa
Cebula
SOS
Wino
Olej Do Smażenia
6
Pędzel cztery 3 1/2-quart szklane lub porcelanowe naczynia do pieczenia z olejem. Makaron gotować w 2 dużych garnkach wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Olej Do Smażenia
7
Drenaż. Makaron podzielić między sosem w garnkach; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
SOS
8
Wymieszać 3 szklanki sera do każdego garnka. Doprawiamy makaron solą i pieprzem. Podzielić między przygotowane dania do pieczenia. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Rozgrzej piekarnik do 191°. naczynia przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
10
Piec makaron tylko do gorąca, ale nie bulgotanie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Posypać dodatkowym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
12
Udekorować gałązkami rozmarynu i podawać z dodatkiem sera.