Zapiekane przegrzebki z sosem maślanym różowo-Grejpfrutowo-brązowym
Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, przegrzebki morskie, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem grejpfrutowym, Zapiekane przegrzebki z masłem Cider Brown, oraz Zapiekane Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą, Edamame I Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać grejpfruta i pokroić na kawałki nożem. Wycisnąć skórkę i pozostałą miąższ, aby uzyskać 1/4 szklanki soku.
Masło gotować w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż zmieni złoty kolor i pachnie orzechowo. Wymieszać z mąką; gotować, stale ubijając, 1 minuta. Stopniowo wymieszać sok grejpfrutowy. Gotować 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać w segmentach grejpfruta i 1/4 łyżeczki soli morskiej i czarnego pieprzu.
Wlać do miski; przykryć i ogrzać.
Posypać przegrzebki z pozostałą 1/4 łyżeczki każda sól morska i czarny pieprz.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj przegrzebki i sear 3 minut z każdej strony lub aż przegrzebki są rumiane.
Skropić przegrzebki sosem grejpfrutowym, posypać szczypiorkiem.