Zapiekane Przegrzebki Z Papryką I Cebulą W Oleju Z Sardeli

Zapiekane Przegrzebki Z Papryką I Cebulą W Oleju Z Sardeli
Zapiekane przegrzebki z papryką i cebulą w oleju anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, skórkę z cytryny, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z papryką i cebulą w oleju z sardeli, Zapiekane przegrzebki z bazylią, anchois i budyniem ze słodkiej kukurydzy, oraz Zupa z pieczonej czerwonej papryki z zapiekanymi przegrzebkami.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i mielone sardele na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, gdy olej nagrzewa się do rozpuszczenia sardeli. Gdy sardele są skwierczące, dodać przegrzebki morskie, i gotować bez przesuwania przegrzebki przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem w misce wrzucić czerwoną paprykę, pomarańczową paprykę, czerwoną cebulę, czosnek, skórkę z limonki i skórkę z cytryny; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać mieszaninę pieprzu na przegrzebki i kontynuować gotowanie, aż przegrzebki rumiane, o 2 protokół więcej. Włącz przegrzebki, wymieszać mieszaninę pieprzu, i kontynuować gotowanie, aż przegrzebki rumiane po drugiej stronie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Udekorować gałązkami pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn