Zapiekane Przegrzebki Z Papryką I Cebulą W Oleju Z Sardeli
Zapiekane przegrzebki z papryką i cebulą w oleju anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, skórkę z cytryny, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z papryką i cebulą w oleju z sardeli, Zapiekane przegrzebki z bazylią, anchois i budyniem ze słodkiej kukurydzy, oraz Zupa z pieczonej czerwonej papryki z zapiekanymi przegrzebkami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i mielone sardele na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, gdy olej nagrzewa się do rozpuszczenia sardeli. Gdy sardele są skwierczące, dodać przegrzebki morskie, i gotować bez przesuwania przegrzebki przez 2 protokół.
Tymczasem w misce wrzucić czerwoną paprykę, pomarańczową paprykę, czerwoną cebulę, czosnek, skórkę z limonki i skórkę z cytryny; doprawić solą i pieprzem.
Posypać mieszaninę pieprzu na przegrzebki i kontynuować gotowanie, aż przegrzebki rumiane, o 2 protokół więcej. Włącz przegrzebki, wymieszać mieszaninę pieprzu, i kontynuować gotowanie, aż przegrzebki rumiane po drugiej stronie, 4 do 5 protokół.
Udekorować gałązkami pietruszki do podania.