Zapiekane przegrzebki z grubą solą morską to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Jeśli masz pieprz, oliwa z oliwek, morze przegrzebki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Skręcone koper włoski i gruboziarniste solne paluszki chlebowe, Ocet-Gruba Sól Chipotle Ziemniaki Pieczone, oraz Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową.
Instrukcje
1
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi; posypać równomiernie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.