Zapiekana Tarta Jabłkowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zapiekanej tarty jabłkowej. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cukier, zmielony cynamon, gotową do użycia skorupę graham cracker crumb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiejska tarta jabłkowa z przyprawionym brązowym masłem, Tarta Jabłkowa + Krem Z Ciasta Przyprawionego + Kruche Ciasto Cynamonowe, oraz Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 5 min. lub dopóki jabłka nie będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką jabłkową. Powrót do wrzenia; gotować 1 min., ciągle mieszając.
Dodać suchą mieszankę żelatyny; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy.