Zapiekana Tarta Jabłkowa

Zapiekana Tarta Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zapiekanej tarty jabłkowej. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cukier, zmielony cynamon, gotową do użycia skorupę graham cracker crumb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiejska tarta jabłkowa z przyprawionym brązowym masłem, Tarta Jabłkowa + Krem Z Ciasta Przyprawionego + Kruche Ciasto Cynamonowe, oraz Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 5 min. lub dopóki jabłka nie będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką jabłkową. Powrót do wrzenia; gotować 1 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać suchą mieszankę żelatyny; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
5
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn